Teken de online-petitie!

Steun ons protest en teken deze online-petitie.


Even vooraf: het is een internationaal petitieplatform, dus je komt wat Engels tegen. Nadat je getekend hebt, word je gevraagd om een donatie. Je kunt dat venster gewoon wegklikken! Je handtekening staat dan al op de lijst. Dank je wel!

.

Advertenties

3 Reacties op “Teken de online-petitie!

  1. Geen jachthaven in de polder bij Leiden!!

  2. Goed initiatief, deze blog! Ook ik ben vóór een open polder en vind de plannen voor de jachthaven bepaald onkies. Heb een brief klaarliggen aan B&W’s van Leiden en Teylingen en wil die liefst namens vele andere sturen, wil hem ook best kwijt op deze blog, maar weet niet hoe en weet overigens ook niet wie hier nu aan trekt…gecombineerde actie van maken? een mailtje aan de diverse politieke partijen met het webadres van de blogsite doet misschien ook wonderen, het is maar een tip zo in verkiezingstijd…

  3. Onbegrijpelijk dat zo’n prachtgebied zou moeten wijken voor mensen die vooral van buiten de Merenwijk komen. Veel autoverkeer, de lucht van friet en geluidsoverlast in de zomer en weekeinden. Een jachthaven op deze plek zorgt voor een geweldige inbreuk op de natuur en de rust. Kortom ik steun van harte de actie om er voor te zorgen dat de jachthaven hier niet komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s