Zomaar een dinsdagochtend..

Uitwaaien, hardlopen of een rondje met de honden of de kinderen – de Broek- en Simontjespolder trekt elke dag vele honderden mensen. Zomaar een dinsdagochtend…

Cathy, Sina en Joke:
“Vreselijk als deze schitterende polder verdwijnt. We wandelen hier elke dag met onze honden. Waar vind je nou zo’n mooie uitlaatplek, waar onze dieren lekker kunnen rennen en spelen?”

En ook deze omwonenden geven graag hun mening.
.

Advertenties

2 Reacties op “Zomaar een dinsdagochtend..

  1. Ik ben ontzettend blij dat er van alle kanten geprotesteerd wordt tegen de aanleg van een jachthaven in de Broek en Simontjespolder. Het is een uniek natuurgebied waar de bewonders van geheel Leiden kunnen genieten van de natuur. Het zou werkelijk een ramp zijn als er een haven komt, met aanvoer van auto’s en alles wat daarbij hoort. Heeft men het nu nog niet afgeleerd van de laatste natuurgebieden in ons kleine landje af te blijven?

  2. Natuurlijk wil de villawijk van Warmond van de jachthaven af. En wat is er dan mooier om de jachthaven te verhuizen naar de rand van Warmond, daar waar de bewoners van Warmond er geen last van hebben. Zeker even niet over het dijkje gekeken of een jachthaven mogelijk andere mensen tot last kan zijn. Laat de flora en fauna met rust en laat die jachthaven daar waar hij al zit. De weinige natuur en daardoor recreatie in de vorm van ongestoord kunnen wandelen mag niet verloren gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s