Posters verkrijgbaar in Giliadal

Ilse heeft een grote stapel posters geprint. Op A3-formaat, in kleur.
Je kunt er eentje (of meer!) bij haar afhalen: Giliadal 7 in Leiden (zo’n beetje naast de polder).

Vrijwillige bijdrage in de kostprijs (55ct) is welkom, maar niet noodzakelijk.

.

Advertenties

3 Reacties op “Posters verkrijgbaar in Giliadal

 1. Jullie gaan er maar van uit dat iedereen weet waar Giliadal 7 is? Misschien handig als er ook een plaats bij komt te staan.

 2. Brief aan meneer Homan

  Geachte meneer Homan,

  Ik ben 18 jaar, doe dit jaar eindexamen in 6vwo en woon al sinds mijn geboorte in de Merenwijk waar ik met veel plezier en geluk leef samen met mijn vader, moeder en zusje.
  Nu hoorde ik van uw plan om in de ‘Broek en Simontjes polder’ een jachthaven te bouwen. Toen ik dit hoorde was ik erg verbaasd! Ik vind deze polder een heerlijke plaats om uit te waaien en te genieten van het zonnetje en de natuur. Ik vroeg mij af of u zelf regelmatig langs deze weilanden heeft gewandeld om te genieten van de zon, het groen en de natuur. Want wanneer u dit regelmatig heeft gedaan kan ik mij niet voorstellen dat u op deze mooie plek een jachthaven wilt plaatsen. Ik heb vanuit mijn slaapkamer raam een prachtig uitzicht over de rustige weilanden waar zomers koeien op grazen. Ik vind het een heerlijke, rustig en vooral een mooie plaats die we juist moeten behouden. Deze polder is iets waar we trots op moeten zijn! Zo’n mooie polder tussen Leiden en Warmond in die rustig blijft terwijl er in de steden zoveel drukte is, is bijzonder. Ik weet dat dit stuk tot de gemeente Teylingen behoort maar ondanks dat vind ik dat deze plek ook een beetje bij de Merenwijk hoort, deze polder ís de Merenwijk.
  Omdat ik u graag wil laten zien hoe mooi we hier wonen en hoe wij genieten van deze polder nodig ik u uit om bij mij, mijn ouders en zusje langs te komen. Op deze manier kan ik u heel misschien van gedachten doen veranderen want wanneer hier een jachthaven wordt geplaatst zal de gemeente Teylingen een bijzondere plek verliezen.
  Ik hoop van harte dat u op mijn aanbod in gaat.

  Met vriendelijke groet,
  Mylou Verrier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s