Hier komt een autoweg

De wijze waarop men de geplande jachthaven wil ontsluiten, is al even disproportioneel als het enorme aantal ligplaatsen: een weg vanuit Warmond, langs Dekker en de golfbaan – zodat het hele gebied tussen de spoorbaan en de Zijl, waar nu dagelijks volop gewandeld, gefietst en hardgelopen wordt, ruw doorsneden wordt door een autoweg waarover vrachtwagens en trailers af en aan kunnen rijden.

Buurtbewoner Jan maakte opnieuw een protestkaartje:
En dan hebben we het nog niet eens over de vele honderden auto’s die op drukke zomerdagen de verkeersdruk in de dorpskern van Warmond nog verder opvoeren en die ergens in het gebied (en in de Merenwijk) moeten parkeren.

.

Advertenties

3 Reacties op “Hier komt een autoweg

  1. Vergeet niet te vermelden dat er de mogelijkheid wordt geboden om er een feest te geven. Gezien de schoonheid van het uitzicht betekent dat gewoon gemiddelde 1 keer in het weekend een stoet van auto’s. Ook buiten het vaarseizoen.
    Parkeren is dan onmogelijk daar de parkeerplaats de winterstalling is van de boten.

  2. I believe this is the path near the two sports fields. According to your site this is owned by Leiden and there are no plans to make this into a road.

    I am against this project entirely but we should not campaign with what appears to be false information. Doing so could reflect badly on our campaign.

    The reality is that the road will run along the canal on the north side of the golf course. Perhaps we can mock up how the wonderful view from the golf course towards the windmill will be spoiled by traffic including heavy goods vehicles, cars and boat trailers.

    • Voor zover wij weten is het nog onduidelijk waar de weg naar Warmond zou moeten lopen. In elk geval zijn de parkeerplaatsen ‘rechtsonder’ in de artist impression ingetekend. Er zijn verschillende varianten getekend waar het gaat om de ingang van de haven. Als die ingang aan de noordzijde, bij de Grote Sloot komt, dan moet het pad op de foto wel degelijk als weg in gebruik worden genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s