Het is nog niet van tafel!

Het is duidelijk dat met het vertrek van wethouder Homan een pijler onder het jachthavenplan verdwenen is. De door B&W aangenomen intentieverklaring ligt er echter nog steeds. En de VVD is nog steeds de grootste coalitiepartij in Teylingen. De jachthaven is dus nog niet van tafel! Dat gebeurt pas, als de nieuwe raad FORMEEL van deze plannen afziet. We kunnen dan ook nog beslist niet gerustgesteld achterover leunen. Ook de komende periode moeten we alle betrokken partijen informeren over onze argumenten. De omvang van het protest blijft daarnaast een cruciale factor. We blijven dus handtekeningen verzamelen. En laten jullie de poster nog even voor het raam hangen?

Advertenties

4 Reacties op “Het is nog niet van tafel!

 1. Gelukkig is er nog hoop, maar ik vertrouw het nog lang niet. Ik hoorde het gerucht (hopelijk niet waar) dat de provincie iets had goedgekeurd, ik weet eigenlijk niet wat precies, maar het klinkt niet dat de kust veilig is.

  In het B&W van Teylingen zat en zit ook D66. Als je op de site van D66 Teylingen kijkt, kun je lezen dat het tweede speerpunt het behoud van polders is. Zie http://www.d66.nl/andersja/item/teylingen.
  Dat klinkt goed! Maar stappen ze ook uit het college als de jachthaven toch doorgaat? Dat is de lakmoesproef van geloofwaardigheid en integriteit.

 2. Beste mensen,
  Zelf ben ik zeil liefhebber en in het bezit van een zeilboot. Echter het kan niet waar zijn dat dit stuk recreatie / natuur gebied op die plek opgeofferd gaat worden. Alleen al de weg die er gaat komen is gewoonweg belachelijk voor woorden. Een 2 baansweg die pal naast een golfbaan zou gaan lopen.Hoe kan je het bedenken?!?!? De rust zal verstoord worden.
  Fred Vrije.

 3. J. van Schoonhoven

  Jullie bedoelen digitale handtekeningen?
  Op hyves werden nog de volgende ideeen geopperd voor nieuwe handtekeningen:

  “Al contact met Hart van Nederland gehad? Op SBS 6? Zij zijn altijd wel in voor dit soort actie’s Ik denk echt dat dat werkt, we krijgen er dan sowieso veel meer handtekeningen bij. ”

  “Voor de rest dacht ik, dat het misschien een idee zou zijn, om nog meer handtekeningen binnen te halen, een tip naar SBS6 te sturen..ze maken daar een item van ,als het mee zit, en dan krijgen we landelijk meer steun! tv West? Vroege vogels? nog meer berichtgeving naar buiten? ”

  “Trouwens kunnen we niet geld bijelkaar leggen voor een advetentie in de krant ofzo, (leidsdagblad)? “

 4. Het belang van een paar bootbezitters mag en zal NOOIT mogen prevaleren boven het leef-, woon-en recreatiegenot van een hele wijk!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s