Brief aan Provincie Zuid-Holland

Deze week hebben we een brief verstuurd aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, met een afschrift aan de fracties van Provinciale Staten.

De brief is door het actiecomité verstuurd en is mede ondertekend door Stichting Broek- en Simontjespolder, Vereniging Milieudefensie, Bomenbond Rijnland, IVN afdeling Leiden en de Fietsersbond afdeling Leiden en omstreken.

In deze brief brengen we onze zorgen over en vragen we de provincie naar hun beleid. Ten slotte verzoeken we de provincie om de grond niet te verkopen voor de realisatie van een jachthaven en vragen we hen om gezien het regionale belang van deze kwestie een regierol op zich te nemen.

De brief is hier te lezen of te downloaden.

Daarnaast is de brief als pdf terug te vinden in het Stateninformatiesysteem onder het kopje ‘Recent ingekomen stukken Statengriffie’ (titel: RenW-Afschrift van brief van Actiegroep Stop Jachthaven in Broek- en Simontjespolder).

Advertenties

Een Reactie op “Brief aan Provincie Zuid-Holland

  1. j. van schoonhoven

    Ik zag in de telegraaf van zaterdag 17-4 jl. een artikel van prinses Irene. Zij is, zoals iedereen wel weet, ontzettend begaan met de natuur. Ook nu weer lees je dat ze de natuur zo ontzettend belangrijk acht voor de geestelijke gezondheid van de mens en zeker ook van kinderen. Kan zij geen goed (schriftelijk) woordje voor onze polder doen? Met haar valt toch niet te spotten!?(Ik kan helaas geen link vinden op interet.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s