Nog twee dagen..

.. en dan is het zover: de grote StopJachthaven-manifestatie in het weiland van boer Warmerdam!

Programma
Vanaf ongeveer 11.00 uur zorgen de Leidse blueslegendes Chris Koenen en Aad van Pijlen voor muziek. Het officiële gedeelte van het programma duurt van 11.30 tot 12.00 uur. Er zijn speeches van de Vereniging Betrokken Teylingers en van het Actiecomité. Daarnaast zullen we een speciaal ontworpen nieuw verkeersbord onthullen.

Veel belangstelling
Flink wat politici, ambtenaren en bestuurders zullen zondag aanwezig zijn. De Teylingse wethouder van Velzen komt met een delegatie ambtenaren en verschillende Teylingse en Leidse fracties hebben ons laten weten dat ze er zullen zijn. Ook een aantal Statenfracties zullen hun opwachting maken. Natuurlijk hebben we ook de pers uitgenodigd.

Kaas
Boer Theo Warmerdam neemt zondag zijn boeren Leidse Sleutelkaas mee. Dus neem wat geld mee en koop deze week je kaas rechtstreeks van de boer, als blijk van dank voor het gebruik van zijn weiland.

Kortom: zorg dat je er bij bent zondag, met buren, vrienden en familie! En als je zin hebt, maak toch nog even gauw een spandoek of zet je mening op een groot stuk karton of op je t-shirt!

Advertenties

2 Reacties op “Nog twee dagen..

  1. Pieter Kousemaker, orthopedagoog/ psycholoog

    Constructief overleg… zeker ook met de kinderen die daar spelen en ‘hun ‘veldje kwijt zijn, de tieners die hun basketbalveld opgeslokt zien, hun voetbalveldje met boten overspoeld zien- van mensen die hun boot even goed ‘ergens aan de overkant’ kunnen leggen.
    En dan straks klagen over de jeugd die over maatschappelijke grenzen gaat, baldadig is, vandalen worden genoemd.

  2. Een kleinigheidja dat ik niet begrijp. Wethouder Kees van Velzen is voor de jachthaven, komt hij met een delegatie lobbyen voor de aanleg: citaat van half mei:

    Hij heeft er vertrouwen in dat zodra de plannen voor de jachthaven vaste vorm krijgen en alles tot de juiste proporties wordt teruggebracht er een constructief overleg mogelijk is tussen alle belanghebbenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s