En de intentieovereenkomst?

Even het gemeentehuis van Teylingen gebeld voor een nadere toelichting over de stand van zaken. Wat is het verhaal achter het schrappen van actiepunt B14? En hoe zit het met de intentieovereenkomst?

Ambtenaar Fred Wulp geeft aan dat het Teylingse college enkele weken geleden in principe heeft besloten om de Structuurvisie van Provinciale Staten niet aan te vechten. De gemeente accepteert dus dat de Broek en Simontjespolder niet meer beschikbaar is als locatie voor de vestiging van een jachthaven.  Daarom heeft wethouder van Velzen actiepunt B14 vorige week van de lijst geschrapt.

Ondertussen ligt er nog steeds een intentieovereenkomst. Beeïndiging moet in gezamenlijk overleg gebeuren, zo is afgesproken. De gemeente is daarom nu in gesprek met de initiatiefnemers van het jachthavenplan. Daarbij zal ongetwijfeld ook worden gesproken over mogelijke alternatieve locaties.  Het is echter wel de wens van het college om het traject rond de huidige intentieovereenkomst op redelijk korte termijn af te ronden.

Binnenkort zal de gemeente Teylingen de stand van zaken ook via hun website nader toelichten. Daarnaast is het de bedoeling om alle briefschrijvers per brief te informeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s